Marantz випускає HDMI комутатор для 8K AV-ресиверів

,16 november 2021

Провідний виробник AV-пристроїв, американська компанія Marantz, представляє свій новий продукт - HDMI-комутатор. Цей девайс стане відмінним рішенням для тих, хто хоче додати додаткові входи HDMI 8K до існуючих продуктів Marantz, наприклад, AV-ресиверів 8K.

Сьогодні компанія Marantz представила комутатор HDMI 8K з 3 входами і 1 виходом, розроблений, щоб дати власникам сумісних ресиверів AVR Marantz 8K можливість підключати до трьох джерел сигналу 8K і 4K/120 Гц до своєї Медіасистеми.

Marantz VS3003 огляд

Комутатор Marantz VS3003 має компактний форм-фактор для зручного розміщення. За габаритами корпус розгалуджувача не більш, ніж корпус плеєра Blu-ray, з матовою алюмінієвою передньою панеллю і невеликим портативним ІК-пультом дистанційного керування для перемикання між входами.

Крім того, Marantz VS3003 сумісний із HDMI CEC, тому комутатор буде автоматично вмикатися і вимикатися, а також перемикати входи після включення HDMI CEC на всіх підключених пристроях HDMI, включаючи сам комутатор, AV-ресивер, телевізор і підключені пристрої 8K.

Як бонус VS3003 також можна керувати за допомогою пульта дистанційного керування, який входить в комплектацію AV-ресивера, якщо користувач вважає за краще цю опцію окремому ІК-пульту або HDMI CEC.

Користувачі, які хочуть обладнати свій медіацентр, оцінять, що комутатор Marantz VS3003 поставляється зі знімними кронштейнами для настінного монтажу і ретранслятором ІК-сигналу. Таким чином, ви можете розмістити всі необхідні компоненти поза увагою, наприклад, за меблями або більш масивними об'єктами, не турбуючись про те, що якісь предмети будуть блокувати прийом ІК-сигналу.

Сумісні з Marantz VS3003 AV-ресивери, AV-підсилювачі Marantz

  • Marantz AV8805A
  • Marantz AV7706
  • Marantz SR8015
  • Marantz SR7015
  • Marantz SR6015
  • Marantz SR5015/DAB
  • Marantz NR1711

Комутатор Marantz VS3003 HDMI скоро з'явиться в Україні.